Продавець LifeFLUX розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2617 відгуків

Основний розділ

  • Чохол на AirPods як його вибрати і де купити
    Чохол на AirPods як його вибрати і де купити
    Як підібрати чохол до навушників, які є види та відмінності.
  • Вафельні рушники їх види, переваги та ціна
    Вафельні рушники їх види, переваги та ціна
    В цій статті ви дізнаєтесь всі особливості та секрети вафельних рушників - це тип рушника, який міцніший, вбирає, м'якший і сохне швидше, ніж більшість рушників. Їх можна використовувати для різних цілей, у тому числі для сушіння після душу або ванни, як пляжний рушник або для прибирання.
  • Беруші для сну, плавання, види беруші та як вибрати
    Беруші для сну, плавання, види беруші та як вибрати
    Все про беруші, їх види, призначення та особливості.
  • Техніка Колесо балансу
    Техніка Колесо балансу
    Техніка Колесо балансу – це аналіз життя за всыма сферами – основа, з якої маэ починатиметься будь-яке планування. У статті є максимально детальна вправа "Колесо Життя" в планері Актив від LifeFLUX.
  • Навіщо потрібні шкарпетки з пальцями. Їх переваги і недоліки перед звичайними носочками
    Навіщо потрібні шкарпетки з пальцями. Їх переваги і недоліки перед звичайними носочками
    Дивлячись на асортимент шкарпеток в нашому магазині LifeFLUX, можна побачити значну перевагу шкарпеткам з пальцями. І це не спроста, оскільки ми асоціюємо себе як бренд корисних товарів. Які головні особливості в шкарпетках з окремими пальцями?
  • Відгуки
    Відгуки
    Відгуки про блокнотах My perfect day. Блокноти My perfect day зручні не щоденники датовані, з унікальним наповнення і спеціально розробленою системою планування. Він робився мною з великою любов для себе і для всіх, хто любить красу, мі
  • Планування марення або блокноти проти гаджетів?
    Планування марення або блокноти проти гаджетів?
    "Ніяк не можу зрозуміти – чому ж ти таким займаєшся?" Ми це питання чуємо від більшості знайомих. Відразу нас навіть це засмучувало, хоча засмучуватися і жаліти себе не наш коник). Але потім ми, навпаки, побачили
  • Про нас
    Про нас
    Вітаємо! У цій статті розповімо трохи про нас, щоб було зрозуміло хто ми і чому ви можете спокійно здійснювати покупки в нашому вже не маленькому магазині корисних блокнотів, канцелярії і цікавих товарів))
  • Планування "до" і "після"
    Планування "до" і "після"
    ПЛАНУЄШ? ТИ МОЛОДЕЦЬ! На мить я згадую перші кроки нашої команди LifeFLUX всього 3 роки тому 📚👩🏼🤝👨🏻Ми з першими планерами на 3 місяці попхалися на Фестиваль UA-Made на Контрактовій площі. Коли люди підходили до нас, слухали нашу

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner